Vypadávání vlasů v Holywoodu

Přidáno: 21.04.2013

Slábnutí a padání vlasů řeší i Lady Gaga

 

Není žádným tajemství, že ztráta vlasů se nevyhýbá ani celebritám a veřejně známým osobnostem.  Zatímco my, běžní smrtelníci, ovšem zoufáme a tápeme mezi tolika produkty, nabízejícími okamžité řešení (často ovšem okamžité jen pro naši peněženku). Světové celebrity mají na řešení svého image zástup stylistů a vlasových odborníků, kteří vědí, jaký prostředek způsobí jistý úspěch.

 

Již zanedlouho po svém uvedení na trh se Rogaine jednoznačně zařadil mezi nejdoporučovanější produkty mezi stylisty Hollywoodských hvězd. Dle článku NY Times  - "HAIR LOSS AMONG CELEBRITIES HOLLYWOOD STARS?  Se stala aplikace Rogainu nepsaným pravidlem a řešením ztráty vlasů. Zpočátku se terapie roztokem 5% Rogaine ukázala zaručená pro mužné idoly Hollywoodu , kteří se ztrácejícími roky pozbývaly i vlasů a při ostrém osvětlení filmovými reflektory byla vlasová ztráta nepříjemně patrná.

 

O 3 roky později se na trhu objevilo i řešení pro ženy v podobě 2% roztoku Rogaine Topical solution. To způsobilo převrat a naději pro řadu hereček, které v důsledku dlouhotrvajícího a opakovaného nanášení chemických barvidel, laků a tužidel ztrácely vitalitu, pevnost a lesk vlasů.

 

Prakticky nebyla mezi hvězdami stříbrného plátna jediná, která by neměla jemné, polámané a vysušené vlasy. O jejich značném prořídnutí v důsledku opakovaného tupírování a formování nemluvě. Právě Rogaine roztok dokázal obnovit prokrvení oslabené pokožce a vrátit vlasům sílu, vitalitu a herečkám tím ubrat na věku.

 

V roce 2010 se dokonce Priano Picked, jeden z nejvýznamnějších New Yorských stylistů, stal oficiální tváří značky Rogaine s cílem šířit osvětu o účincích a správném užívání přípravků Rogaine i mezi běžnými uživateli. V jeho sérii příspěvků do časopisů jako GQ, Details, Vogue, L’uomo Vogue, Men’s Vogue, Italian Vogue, W, Interview, Elle, Allure, Vanity Fair, Harper’s Bazaar pak dokumentoval své osobní a profesní zkušenosti s Rogaine roztokem a pěnou, ale I úspěšné story svých spokojených klientů.

 

Rogaine se tak stal nejen jediným terapeutickým prostředkem schváleným Americkým Úřadem pro kontrolu léčiv, ale i přípravkem s nejdelší historií na trhu. Již 15 let platí jako zavedený a prověřený prostředek pro znovuobnovení objemu i kvality vlasů. Jako doklad svého prvenství na trhu se dá citovat i prohlášení Lady Gaga z podzimu roku 2011, která označila Rogaine jako prostředek, kterým řeší své poškozené vlasy (zdroj: http://www.dailyglow.com/lady-gaga-uses-rogaine-to-treat-hair-loss-0728.html).


Zpět na seznam článků
Copyright 2013 - 2024 © Hustší vlasy